Médiaajánlat
 

orszagvirag.hu - kiajánló (orszagvirag_kiajanlo.pdf )

orszagvirag.hu - szerződés (orszagvirag_szerzodes.doc )


Ismertető:

A portálrendszer lényege az országos virágküldés, mely megvalósítása a következőképpen történik: az országot városokra (és vonzáskörzetükre) szegmentálja az oldal. Egy várost egy virágüzlet fedhet le, így kívánjuk egy adott város virágüzletét a versenytársai elé helyezni.
A fejlesztésünk (weboldalunk) lényege: a látogató amelyik városba szeretne virágot küldeni, annak a városnak a virágüzletét választhatja ki, így a leggyorsabban és a legkedvezőbb áron küldhet virágot. Véleményünk szerint egy adott városban egy helybéli virágkereskedés a legoptimálisabb döntés. Az internet elterjedtsége révén ma már nem okoz problémát az elektronikus kereskedelem.


Célközönség:

Internettel rendelkező 22 és 38 év közötti korosztály, amely ABC társadalmi státuszú. Az oldal látogatóinak alapvető célja a virágküldés.
Többsége vásárlási szándékkal látogatja meg oldalunkat. Az oldal látogatói egyaránt férfiak és nők, mégis között a férfiak dominanciája a meghatározó hiszen általában személyes virágküldés céljából ők keresik fel weboldalunkat.
Terület szerint: mint a portál választott neve is mutatja ez egy országos kiterjesztésű oldal, így Magyarország összes megyéjéből/régiójából használják. Oldalunkat külföldről is felkeresik, hisz nem a megrendelés, hanem a kiszállítás helye a meghatározó.


Célunk:

A portálrendszer célja, hogy a virágot küldeni szándékozó látogató küldeménye bárhonnan (Magyarországról és külföldről) a legrövidebb úton, leggyorsaban és a leggazdaságosabban érjen célba.


Elérhetőségek:

      team PiaRsoft - webtechnika
      1134 Budapest, Csángó u. 4/b.
      e-mail: info@orszagvirag.hu
      fax: 06 1 369 3080
      mobil: 06 20 402 0000
      URL: www.piarsoft.hu